Descriere: Aveti un mic addon format din: * Metamod v1.19.0 * Admin Mod v2.50.60 * Statsme Mod v2.8.3.27 * LogD v1.0.0.6 * Booster v1.7 * Web mod v0.48 * HlGuard 1.8 Descarcare: Link original Link alternativ! Autor: mut2nt Info: Admin Mod v2.50.60 1.Este tradus complet in Limba Romana 2.Am introdus folderul Scripting,puneti scripturile noi in mybinaries si dati compile_all.bat,tot acolo vor aparea fisierele compilate! 3.Am scos Pluginul Fun si Cheat deoarece faceau lag si erau INUTILE! 4.L-am curatat si plugins.ini are un aspect mai placut 5.Am mai adaugat cateva pluginuri importante. NEW: Am adaugat 2 pluginuri importante! NEW2: Am rezolvat problema cu apar admini din senin! NEW3: Am sters scripturile standard! NEW4: Aveti un compiler! Statsme Mod v2.8.3.27 1.Este tradus complet in Limba Romana 2.Am schimbat oridinea folderelor cat si a denumirilor 3.L-am scapat de logouri inutile 4.Top10 si Top15 sunt improspatate cat si /statsme 5.Toate msg-ele HUD au fost aranjate ca sa nu va bata la ochi. 6.L-am curatat si l-am facut mai rapid. 7.Am adaugat cateva pluginuri noi. New: Am adaugat 2 pluginuri noi! New2: Am schimbat putin aspectul la pluginuri. HlGuard 1.8 1.L-am tradus in Romana. 2.Am adaugat metode de identificare a codurilor mai eficiente. 2.L-am configurat si curatat. - Log D v1.0.0.6 A ramas Neschimbat - Booster v1.7 A ramas Neschimbat - Web mod v0.48 A ramas Neschimbat - Metamod v1.19.0 A ramas Neschimbat Suplimentar: 1.Acest addon este valabil pt Windows cat si pt Linux ! NEW: Acum este valabil si pe LINUX AMD64 ! _______________________ 2. * Admin Mod v2.50.60 * Statsme Mod v2.8.3.27 * Booster v1.7 Sunt activate din metamod/plugins.ini _______________________ 3 * Log D v1.0.0.6 * Web mod v0.48 * HlGuard 1.8 Sunt dezactivate,le activati dupa preferinta. _______________________ 4. Atentie ! Versiunea addonului cu amd64 NU CONTINE BOOSTER! _______________________ Final: ATENTIE GLOBALA! NU VA EXPLIC NIMIC AICI DESPRE PLUGINURI DEOARECE IN ADDONS SUNT TOATE EXPLICATIILE! |