Forum
Home | Fa-ti un cont | Logare | RSS Joi, 2010-03-11, 2:05 PM
Bine ai venit! Oaspete

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » Muzica » Muzica Romaneasca » aveti cel mai naspa site ati furat designu de la lzone.ucoz (lzone.ucoz.com si aveti numai jocuri piraterate de pe ......)
aveti cel mai naspa site ati furat designu de la lzone.ucoz
Jeff_Hardy Data: Joi, 2009-11-05, 6:12 PM | Messaje # 1
Simplu
Grupa: Users
Reputatie: 0
Statut: Offline
lzone.ucoz.com si nu aveti nimic oroginal asa ca ducetiva in plm de bulangi si de muisti handicapati cara numai fura de la
astia de la lzone.ucoz.com sunt originali voi niste muisti neoriginali prefacuti si aveti un site naspa intrati aici asta i situ original http://lzone.ucoz.com

Added (2009-09-19, 8:17 Pm)
---------------------------------------------
alco angry2 bb bb2 blink bye closedeyes crazy devil fie flirt friends fuck haha huh king kiss lol loony love mad mamba mellow meowth moil newrus ninja no nono nyam ohyes ok patsak pocus rolleyes rtfm senile pocus patsak ok ohyes senile rtfm rolleyes pocus patsak senile rtfm pocus pocus nyam rolleyes rolleyes senile shok sleep smile2 spiteful taunt tomato tommy umnik unsure victory vinsent wizard yahoo wizard yes yu angry biggrin yes yu angry biggrin cool cry dry happy sad smile surprised tongue wacko wink

Added (2009-09-24, 6:53 Pm)
o lasa dal drak i mai frumos situ asta deci si are acelasi design

Added (2009-11-05, 6:12 Pm)
fratilor scz imi pare rau am zis bine ca dal drak ca asta i mai frumos (stiu ca miati schimbat comentul :)) ) dar nui nimic Sorry1

Forum » Muzica » Muzica Romaneasca » aveti cel mai naspa site ati furat designu de la lzone.ucoz (lzone.ucoz.com si aveti numai jocuri piraterate de pe ......)
Pagina 1 din 11
Cautare: